Bodywood - evenemang

Välkommen till Bodywood på torget!

Under augusti och september kamperar konst- och dansverket Bodywood i Eskilstuna och Nyköping – i en gyllene container. Bodywood är en fiktiv rörelse som erbjuder en slags andlig fritidsgård där du kan prova nyskapade riter och ceremonier, få dina krukväxter ompysslade, fika, läsa och umgås. Här möter du Angela, Eliisa, Andrea och Ellen som är dansare och som gärna guidar dig genom Bodywood-världen.

Bodywoods öppettider:

Fristadstorget i Eskilstuna
21 augusti – 1 september, kl 12.00-16.00

Stora torget i Nyköping
11 – 22 september, kl 12.00-16.00

Klockan 12.00 varje dag kan du uppleva Bodywoods lunchrit.

Klockan 12.30-15.30 är containern öppen för växtspa och fika. Bara droppa in! Ta gärna med dina krukväxter och nya krukor så planterar vi om.

Klockan 13.30-15.30 kan du boka in dig för att prova någon av ceremonierna; Tyst promenad, Ut ur kroppen ner i marken, Växting, Jorda eller Helix. Prata med dansarna på plats eller maila producenten Annette Taranto Fuller via Skyddad adress

Bodywoodmässan – en dans och musikshow

Fristadstorget i Eskilstuna 
2 september kl 18.00-19.00

Stora torget i Nyköping 
23 september kl 18.00-19.00

Bodywoodrörelsens besök avslutas med en stor Bodywoodmässa – en dans och musikshow med "Skrikis och Svettis", hårdrockskoreografi och smäktande körsång. Glädjekören medverkar.

Ta med alla du känner, dina glittrigaste träningskläder och en krukväxt som du vill att vi ska sjunga och dansa för! Du kan självklart också ha på dig vad du vill och bara titta på showen.

Fri entré – ingen bokning behövs.

Bodywood är initierat av Sandra Medina, Anna Efraimsson och Hanna Cecilia Lindkvist och görs i samarbete med Eliisa Erävalo, Andrea Svensson, Ellen Söderhult och Angela Wand. Det interaktiva verket är producerat av Scenkonst Sörmland.

Pressbilder finns via Scenkonst Sörmlands sida på Mynewsdesk.

 

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera