Vertical Influences

Missa inte denna fantastiska föreställning som kommer till Sörmland i januari!

Vertical Influences är en ultramodern skridskoföreställning - och upplevelse, framförd av skridskokompaniet Le Patin Libre, från Montreal.

I Vertical Influences utmanar en fantastisk grupp på fem individer publiken med en unik snabbhet och konstnärlighet. Genom otrolig skicklighet utforskar skridskoåkarna de mänskliga interrelationer och länkar som finns mellan individ och dess tillhörighet. Ledarskap, mobbning, individualism, rivalitet...

I denna rytmiska och koreografiska föreställning blir publiken blir placerad på isen för att kunna känna intensiteten som får luften att vibrera... bokstavligen. Vertical Influences har framförts över 100 gånger i olika sammanhang och denna ensemble har förmågan att transformera vilken hockeyrink som helst till en magisk pop-up teaterscen.

Föreställningslängd 75 min inklusive paus.

Efter föreställningen bjuds publiken upp till ett ”Ice-dance party”. Partyt pågår i ca 50 minuter - ta med dina egna skridskor eller hyr på plats. Klä er varmt!

Alla barn och unga är välkomna – från nybörjare till avancerade skridskoåkare.

Till föreställningarna i Nyköping hör en härlig skridsko workshop som startar med en introduktion på 15 minuter utanför isen därefter 1 timme och 30 minuter på isen. Vi dansar, glider hoppar och snurrar på isen och skapar tillsammans en egen show av ren glädje.

Ett samarbete med Dansnät i Sverige. 

Dela evenemanget i dina kanaler:

Vertical Influences

  • Tid: 2022-01-28 18:00
  • Längd: 1 tim, 15 min
  • Plats: Rosvalla Ishall, Nyköping
  • Kategori: Dans

Fler speltillfällen:

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /