Tempo 2022

Tempo Meet Up är ett talangprogram med speed dating, master classes, filmvisningar, möten med den svenska dokumentärbranschen samt samtal i grupp om egna projekt i ett skräddarsytt program under Tempo Dokumentärfestival.

Tempo Meet-Up är ett utmärkt tillfälle för oetablerade filmare att effektivt knyta nya, professionella kontakter. Förutom innehåll ifrån festivalens ordinarie utbud ansvarar Tempo för ett program som är specialkomponerat för att ge deltagarna exklusiva möten med verksamma filmskapare och ett urval av intressanta programpunkter. Som deltagare får du branschackreditering till Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen.

Vem kan söka?
Meetupen vänder sig till dig som har producerat eller regisserat minst en lång eller kort dokumentärfilm. Vi prioriterar filmare som är skrivna i Sörmland.

Vad kostar det?
Meetup-programmet är gratis för de deltagare som antas. Resa står Film i Sörmland för. Tempo Dokumentärfestival bjuder på boende i enkelrum, samt en ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 8-14 mars.

Meet-upen genomförs 8-10 mars på plats i Stockholm. Vissa online-möten kan förekomma innan.

Sök senast 10 januari genom att maila ida.thoren@regionsormland.se

Tempo Meet-Up arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutet, i samarbete med Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm, Film Västernorrland, Kultur i Halland – Film, Filmregion Sydost, Film i Sörmland och FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Tempo 2022

  • Kategori: Film

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /