Workshop - klippa i Davinci

Workshop - klippa i Davinci

Lär dig klippa i DaVinci Resolve med Måns Ahlin! Film i Sörmland erbjuder en kostnadsfri workshop för dig som har erfarenhet av filmklippning men vill ta det till nästa steg.

WORKSHOPENS UPPLÄGG OCH SYFTE

Du kommer få lära dig mer om bland annat:

- Läsa och förstå Script och lined script anteckningar

- Da Vinci Resolves interface och de olika arbetsytornas funktion

- Göra Import, loggning, Bins, managing clips

- Grundläggande klippning i Cut och Edit workspace

- Color Correction, grade och att arbeta med noder

- Grundläggande förståelse för colorspace

- Grundläggande ljudmastring i Fairlight Export

Syftet är att deltagarna efter workshopdagarna ska kunna klippa film i DaVinci Resolve och ha en grundläggande förståelse för arbetsflödet. Om du har en egen dator med Davinci Resolve version 17 eller senare, ta med den, (betalversionen eller gratisversionen spelar ingen roll).

ANMÄLAN

Du anmäler dig senast den 1 oktober, genom att fylla i denna anmälningslänk!

Kursen genomförs i Scenkonst Sörmlands lokaler på John Engellaus gata 3 i Eskilstuna. Har du frågor kontakta joakim.wassberg@regionsormland.se

MER OM FÖRELÄSAREN MÅNS AHLIN

Måns är filmare, producent och filmlärare/pedagog. Han har sina rötter i teatern där han skrivit flera barnteaterpjäser och pedagogiska rollspel för kulturskolor, museer och regionförbund. Han studerade filmproduktion 1999-2001 och har sedan dess arbetat parallellt med teater, film och utbildning på kulturskolan i Norrköping, filmcentret Cnema, Marieborgs Folkhögskola, Linköpings universitet, Gamleby Film & TV m.fl.

Han är instruktör på utbildningsföretaget Be-Licensed (Sveriges officiella training provider för Apple, Adobe, Avid, Unity och Black Magic design.) Måns driver produktionsbolaget Runda Bordet Film. Ett företag som fokuserar på independentfilm och utbildning inom film och teater. Måns representeras av Hammarström Agency.

Läs mer om Måns vi hans hemsida Runda Bordet Film.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Workshop - klippa i Davinci

  • Kategori: Film

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /