Är du intresserad av att skriva filmmanus eller har du kanske redan skrivit några?

Detta är ett tillfälle för dig som brinner för berättandet och är nyfiken på dialogskrivande. Kursen är ett samarbete och vänder sig till filmintresserade i Sörmland, Uppland och Örebro län.

Kursdatum 2020
21 mars i Uppsala, Regionernas Hus, storgatan 27.

Anmälan
Kursen är ett perfekt tillfälle för dig som vill fördjupa dina kunskaper och bli inspirerad till att utveckla och vässa dina manus. Oavsett ålder så är alla vuxna välkomna! Maxantal: 10 personer. Förts till kvarn!

Kostnad
550 kr inkl. moms. Anmälan är bindande.

Kursinnehåll
Genom skrivövningar kommer du få de rätta verktygen att vässa dina dialoger och ditt filmberättande. Kursen genomförs under en eftermiddag och kommer att vara en mix av teori, skrivövningar och högläsning.

OBS! Inför kursen ska du lämna in ett kortfilmsmanus eller en scen till en film du har skrivit, så att kursen hålls på rätt nivå för deltagarna.

Kursledare
Charlotta Miller har en magister i filmmanus från Stockholm Dramatiska Högskola. Till hennes senaste kortfilm Ice Ice Baby skrev hon manus och regisserade. Filmen tävlade på Göteborg Filmfestival och deltog i SVTs novell-filmsatsning. Hon arbetar som dramaturg, undervisar i regi och manusutveckling samt utvecklar egna idéer, i både TV-serie och långfilmsformat.

Kursdatum 2020
21 mars i Uppsala, Regionernas Hus, storgatan 27.

Anmäl dig senast den 16 mars till Skyddad adress