Att skriva dialog för film

Är du intresserad av att skriva filmmanus eller har du kanske redan skrivit några? Detta är ett tillfälle för dig som brinner för berättandet och är nyfiken på dialogskrivande. Kursen är ett samarbete och vänder sig till filmintresserade i Sörmland, Uppland och Örebro län.

Kursdatum 2020
28 augusti kl 09.30-15.30  Regionernas Hus, Storgatan 27, Uppsala,

Anmälan
Kursen är ett perfekt tillfälle för dig som vill fördjupa dina kunskaper och bli inspirerad till att utveckla och vässa dina manus. Oavsett ålder så är alla vuxna välkomna!  Maxantal: 10 personer. Först till kvarn!

Kostnad
550 kr inkl. moms. Anmälan är bindande.

Kursinnehåll
Genom skrivövningar kommer du få de rätta verktygen att vässa dina dialoger och ditt filmberättande.Dagen innehåller dialogutveckling, scenanalys och skrivövningar. OBS! Inför kursen måste du lämna in ett kortfilmsmanus eller en scen till en film du har skrivit, så att kursen hålls på rätt nivå för deltagarna.

Kursledare
Charlotta Miller har en magister i filmmanus från Stockholm Dramatiska Högskola. Till hennes senaste kortfilm Ice Ice Baby skrev hon manus och regisserade. Filmen tävlade på Göteborg Filmfestival och deltog i SVTs novell-filmsatsning. Hon arbetar som dramaturg, undervisar i regi och manusutveckling samt utvecklar egna idéer, i både TV-serie och långfilmsformat.

Anmäl dig senast den 21 augusti till   Skyddad adress