Spektra 2018

Spektra är ett talangprojekt för filmare i Sörmland, Stockholm, Östergötland, Uppland och Örebro län. Spektra vänder sig till dig med några filmer i bagaget. Du har visat film på festival eller fått in en fot i branschen, men är kanske inte fullfjädrat proffs ännu.

Schema 2018
14 februari - Eskilstuna
5 mars - Stockholm (med premiärbesök på Tempo dokumentärfilmsfestival)
12 april - Örebro
16 maj - Västerås
26 oktober - Uppsala kortfilmsfestival/Uppsala talangdagar
28 november - Avslutningsträff på Filmbasen i Stockholm

Sista anmälningsdag för deltagare var 22 januari 2018.

Vem är Spektra till för?
Spektra vänder sig till dig med några filmer i bagaget. Du har visat film på festival eller fått in en fot i branschen, men är inte fullfjädrat proffs än.

Beskrivning av talangprogrammet
I Spektra får de utvalda filmarna möjlighet att träffas och knyta kontakter med professionella filmare från olika delar av branschen, och nätverka med kollegor på samma nivå som sig själv.

Kostnad
Kursen är avgiftsfri, men deltagarna bekostar själv resa till de olika kursorterna. Träffarna hålls dagtid, så se till att ha datumen fria när du anmäler dig till kursen.

Ansökan
Varje län ansvarar för urvalet av sina deltagare. I Sörmland gör du intresseanmälan till kursen 2018 via det här webbformuläret:
Anmälan Spektra 2018

Sista ansökningsdag 22 januari 2018 
Vid eventuella frågor kontakta Gunnel Nelzén, Skyddad adress

Uttagning av deltagare sker i januari och själva kursen pågår sedan med sju träffar från februari till november/december.

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera