UngFilmFramåt (UFF)

UngFilmFramåt (UFF) är en filmutbildning och mötesplats för unga filmare i Sörmland, Uppland och Örebro län. Två till tre filmare från varje län erbjuds deltagande i kursen. Vid kurstillfällena föreläser professionella filmarbetare med erfarenheter från olika delar av branschen. Deltagarna kan även få handledning och stöd om de väljer att producera egna filmer under utbildningens gång.

Schema för UngFilmFramåt våren 2018
Titta noga igenom nedanstående kursschema, och se till att du har möjlighet att medverka alla inplanerade datum innan du anmäler dig:

3 - 4 mars, Manus, dramaturgi och bildmanus (i Örebro)

14 - 15 april, Ljud och ljud (i Eskilstuna)

5 - 6 maj, Regi och foto (i Uppsala)


Ansökan
Varje län ansvarar för urvalet av sina deltagare.
I Sörmland gör du intresseanmälan till kursen 2018 via det här webbformuläret: Anmälan UFF 2018
Sista ansökningsdag: 22 januari 2018

Vem är kursen för?
Kursen vänder sig till dig som har gjort lite film innan - kanske på en medielinje eller på fritiden. Du tror du vill satsa på film i framtiden och är nyfiken på att lära dig mer. Du brinner för film och känner att du vill lägga ner tid på denna utbildning. Kanske har du också ett kompisgäng som du gör film med.

Kursbeskrivning
Kursen syftar till att unga filmare ska få lära sig mer om filmarbetets många och kreativa yrkesroller samt  att erbjuda möten mellan unga  filmskapare och professionella filmarbetare. 

Vid möteshelgerna, som sker på en ny ort i något av länen, möter gruppen professionella filmarbetare från våra respektive län som föreläsare och workshopledare.

Kostnad
Deltagandet är avgiftsfritt. Under kursen bekostas mat, boende samt föreläsare vid varje mötestillfälle av de fyra regionala resurscentrumen.
Den enda insatsen för deltagaren är resorna till kurstillfällena (som varje månad sker på en ny ort i något av våra tre län) och att avsätta tid för föreläsningarna.

Ansökan
Varje län ansvarar för urvalet av sina deltagare.
I Sörmland gör du din intresseanmälan till nästa års kurs (2018) via formuläret Anmälan UFF 2018

Sista ansökningsdag: 22 januari 2018

Vid eventuella frågor kontakta Gunnel Nelzén, Skyddad adress
Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera