Den Maniska Krokodilen

Har du någonsin uppfunnit en färg som inte finns, har dina ögon hoppat ur sina hålor eller har din kropp plötsligt lämnat dig, gått till köket och brett sig en macka, medan du ligger kvar i sängen?

I Den Maniska Krokodilen, av Ingela Norlin, får vi möta absurda och surrealistiska korta berättelser, framförda av skådespelaren Ingela Schale Berghagen.

Musikerna i Trio Lila har skapat nyskriven musik kring finurligheterna i texterna och tillsammans skapar de en stunds overklighet som ändå känns bekant.

MEDVERKANDE
Ingela Schale Berghagen - skådespelare

TRIO LILA 
Åsa Karlberg - flöjt
Johanna Dahl - cello
Lennart Söderlund - elgitarr

DJ
Vid varje After Work-tillfälle spelar en DJ, i samband med konserten, och just den 24 november är det DJ Andy Pfeiler som spelar skivor. 

Andy Pfeiler är en av Sveriges mest anlitade gitarrister och sedan många år fast medlem i Nils Landgren Funk Unit. Han är också aktiv som producent, kompositör och sångare och har spelat och jobbat i studio med en mängd artister genom åren, Kaah, Stephen Simmonds, Viktoria Tolstoy, Magnus Lindgren, Andreas Lundstedt & Sarah Dawn Finer för att nämna några. Han har släppt 5 album i eget namn samt ger kontinuerligt ut musik under aliaset Analog Traveler.

INFORMATION

Våra dörrar öppnar klockan 17:00 och musiken drar sen igång runt 18.00! I priset ingår en enklare förtäring och en alkoholfri dryck. Förtäringen står Blommor & Brie för.

Pris 200kr per person, barn upp till 16 år 100kr. Biljetterna släpps den 11 augusti, klockan 9.00.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Den Maniska Krokodilen

  • Entrépris: 200 SEK
  • Kategori: Musik, Teater

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /