Jennie Abrahamson

TEMA MAKT & KÄRLEK 2021 - Scenkonst Sörmland presenterar tre större produktioner inom teater, dans och musik, under 2021 års med tema. Jennie Abrahamson är årets artist och musikresidens som faller under detta tema.

Jennie kommer att skriva helt nytt material som kommer att presenteras i en konsertföreställning för henne och ett band på medelstor scen under hösten 2021. Den planerade turnéperioden är i november och produktionen kommer i första skedet att erbjudas till Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Gnesta.

Tankar av Jennie Abrahamson;
Mina tankar runt att skapa en sångcykel sprunget ur årstemat Kärlek och Makt har förändrats under månaderna sedan jag först fick frågan. En pandemi kom, och gjorde vårt vardagsliv radikalt annorlunda. För en fri själ på ständigt turnerande fot som plötsligt landar hemma, binds vid tid och rum på ett mycket mer konkret sätt, har förändringen återverkningar på inte bara det som sker här och nu utan också det som kommer i en oviss framtid. Man gräver inåt, inte utåt. Ned i myllan, inte ut i världen. Jag kommer ta med mig erfarenheterna från 2020 av att möta publiken på ett mer avskalat och direkt sätt. Det kräver att jag skriver på mitt eget språk, något jag egentligen aldrig gjort för offentligheten tidigare. Jag skriver ofta personligt men detta ska inte vara en historia bara om mig, utan bära stråk av de allmänmänskliga erfarenheterna kring kärlek och makt och allt det rymmer - längtan, glädje, rädsla, kraft, styrka, hopp, kamp, glöd. Liv.

Jennie Abrahamson kommer att turnera i Sörmland under hösten 2021. Är du arrangör och vill veta mer om förutsättningarna - kontakta producenten via epost Pontus Langendorf. 

Dela evenemanget i dina kanaler:

Jennie Abrahamson

  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /