Duo Caminar

Duo Caminar

Flöjt och gitarr är en alldeles utmärkt instrumentkombination, vilket blir särskilt tydligt när man lyssnar på sörmländska Duo Caminar.

Åsa Karlberg och Mårten Falk har spelat tillsammans sedan 2016 och hunnit göra barnföreställningar, en mängd kammarmusikkonserter samt beställt och uruppfört flera verk av svenska tonsättare. I sitt lunchkonsertsprogram vill Duo Caminar visa vidden av musik som finns skriven just för flöjt och gitarr. Instrumenten har båda en mycket lång och intressant historia och Åsa och Mårten äger instrument som motsvarar tiden för kompositionerna. De bjuder på en underhållande, varierande, intressant och klangrik resa i flöjtens och gitarrens fotspår.

Musik av bland annat Tebogo Monnakgotla, Astor Piazzolla, Heitor Villa Lobos, Ylva Skog och Toru Takemitsu.

MEDVERKANDE
Åsa Karlberg - flöjter
Mårten Falk - gitarr

ÖVRIG INFORMATION

Konserten den 24 september arrangeras av Nyköpings kammarmusikförening. Ordpris 275kr, medlemmar 220kr. Skolungdomar fri entré. 

Konserten den 28 oktober arrangeras av Trosa kammarmusikförening. Ordpris 200kr, medlemmar 150kr. Skolungdomar under 18 år fri entré. Biljetter kan köpas i samband med konserten eller bokas genom att skicka ett mail till styrelsen@kammarmusiktrosa.se 

Dela evenemanget i dina kanaler:

Duo Caminar

  • Längd: 2 tim inkl paus
  • Kategori: Musik

Fler speltillfällen:

lör 28 okt 2023, 16:00 - 18:00

Skärborgarnas Hus, Trosa


Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /