Elin Skorup & Karl Nyhlin

Med sin lätta lyriska sopran, smidiga röströrlighet och sin vackra klang har Elin Skorup blivit en eftertraktad och uppskattad sångerska.

Elin har varit engagerad som solist med Kungliga Filharmonikerna, Drottningholms Slottsteater, Helsingborgs Symfoniorkester och på Ton Koopmans festival Itinéraire Baroque i Périgord Frankrike.

Karl Nyhlin är eftertraktad över hela Europa, både som solist och continuospelare på olika lutor, teorb och tidiga gitarrer. Han arbetar regelbundet med framstående ensembler för tidig musik över hela Europa.

Elin och Karl kommer att framföra Barockprogrammet – Music for a while. Musik av Claudio Monteverdi, Barbara Strozzi och Henry Purcell.

MEDVERKANDE
Elin Skorup – sopran
Karl Nyhlin – luta

ÖVRIG INFORMATION

Biljetter till konserten den 3 juni köps från och med 1 timme innan konserten startar i Björnlunda Kyrka. Arrangör för konserten den 3 juni är Björnlunda kammarmusikförening.

Biljetter till konserten den 19 juni köps via www.nortic.se. Innan konserten sker ett mingel på Ekensholm, från klockan 18.15. Arrangör för konserten den 19 juni är Ekensholm

Dela evenemanget i dina kanaler:

Elin Skorup & Karl Nyhlin

  • Kategori: Musik

Fler speltillfällen:

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /