Irma Neumüller

Musikkväll på Holmberget i Torshälla med Scenkonst Sörmlands Unga Svenska Solist, Irma Neumüller. Denna kväll finns även Johanna Brun på plats och uppträder!

Fri entré. Torshälla Finska Förening serverar korv och fika. Ta gärna med egen stol.

Irma Neumüller är Scenkonst Sörmlands Ung Svensk Solist för 2023. Hon är en sångerska och kompositör med stor passion för att skapa och uttrycka sig genom musik. Irma skriver musik på både svenska och engelska där hon med sin personliga prägel ger nytt liv åt det traditionella jazz-soundet.

Det är färgstarka kompositioner där hon ger sig själv rum att sjunga ut ärligt om allt livet har att ge, vare sig det handlar om vardagliga funderingar, djupa kärleksbekymmer eller det vackra i naturen. Hennes konserter bjuder på allt från gripande ballader till glödhet swing i rasande fart.

MEDVERKANDE
Irma Neumüller - sång
Bo Nygårds - gitarr
Albin Halvordsson - kontrabas
Johan Löfcrantz Ramsay – trummor

JOHANNA BRUN

Johanna Brun är en artist, låtskrivare och producent som till hösten släpper sitt debutalbum via skivbolaget Comedia. Musiken beskrivs som ambient-pop med en stark närvaro och personliga texter. Utöver detta fyller Johanna ut sin musikaliska vardag bl.a som låtskrivare, A&R, frilansande musiker, sångcoach för projektet Rösträtt och studier vid Kungliga musikhögskolan.

Med sig på scen har hon producentkollegan och gitarristen Joakim Paasonen som tillsammans med Johanna kommer att bjuda på ny musik från det kommande albumet i en avskalad tappning.

ÖVRIG INFORMATION

Konserten den 15 juni arrangeras av Eskilstuna kommunFri entré. Torshälla Finska Förening serverar korv och fika. Ta gärna med egen stol.

 

 

Dela evenemanget i dina kanaler:

Irma Neumüller

  • Tid: 2023-06-15 19:00
  • Längd: 2 tim
  • Plats: Holmberget, Torshälla
  • Entrépris: Fri entré SEK
  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /