Trio Azur

Denna trio bjuder på fransk barockmusik i La Sonnerie de Sainte Geneviève-programmets kompositörer har alla vaknat till Sainte Genevièves kyrkklockor i Paris.

De tidstypiska instrumenten talar med sina smeksamma och hesa sensträngar i uttrycksfull och skir harmoni. Konsertmästare i Orefus Barock, Elin Gabrielsson, är en av Sveriges mest efterfrågande specialister på barockfiol. Elin spelar bland annat regelbundet med Drottningholms Barockensemble och Giardino Armonica.

Viola da gamba-experten Nora Roll är medlem i Göteborgs Barock och har spelat konserter i över hela Europa med ensembler som Les Arts Florissants och Concerto Copenhagen. 

Peter Lönnerberg har studerat för bland andra Lars-Ulrik Mortensen i Köpenhamn. Han är cembalist och organist i Rebaroque, kvartetten Stockholm Barock och förekommer flitigt som frilansmusiker i många andra sammanhang. 

MEDVERKANDE
Nora Roll – viola da gamba 
Elin Gabrielsson – barockviolin (bilden)
Peter Lönnerberg – cembalo

ÖVRIG INFORMATION

Biljetter till konserten den 4 februari bokas via styrelsen@kammarmusiktrosa.se. Biljett kan även köpas i entrén i samband med konserten. Biljettpris 200kr, medlemmar 150kr och ungdomar under 18 år går in gratis.

Konserten den 4 februari arrangeras av Kammarmusik Trosa.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Trio Azur

  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /