Konserten är utsåld!

Det händer mycket för Bror Gunnar Jansson under 2019 och den 2 mars kommer han till Mellösa och Teater Klämman för en konsert.

Senare i år kommer nya albumet They Found My Body In A Bag, och den 25 januari släpps första singeln Stay Out All Night Long.

1 februari medverkade han, och gjorde succé, i SVTs På Spåret och under vintern och våren ger han sig ut på en omfattande turné i Sverige, Danmark, Kanada, USA, Tyskland och Nederländerna. I Sverige kommer han turnera som trio, tillsammans med en basist och en trummis. 

True crime i musikform. Det kan en kalla Bror Gunnar Janssons fjärde album They Found My Body In A Bag som centrerar sig kring ett antal olika mordfall med svensk koppling. På så sätt skiljer det sig från hans tidigare album, på vilka han främst gjort låtar utifrån påhittade historier och karaktärer placerade i ett parallellt universum. Även musikaliskt har den nya skivan till viss del ett nytt sound, då han tagit ett steg längre in i grunge och rock’n’roll-doftande mark medan han hållit kvar andra foten i blues och folk-myllan.

Konserten framfördes på Teater Klämman i Mellösa, den 2 mars klockan 19.00.

Förköp av biljetter sker genom att mail Skyddad adress och priset är 100 kr per person.

Arrangör: Fridals Kulturförening

Foto Johan Sandberg