Antti Paalanen

Antti Paalanen

En unik kombination av finsk folkmusik och elektronisk dansmusik, allt framfört på dragspel.

Antti Paalanen spelar en lunchkonsert på Scenkonst Sörmland den 14 februari!

TIPS!

Lunchkonserten med Antti Paalanen den 14 februari på Scenkonst Sörmland är slutsåld - men Antti spelar även på Stiga Sports Arena under Folk och Kultur den 10 februari klockan 12.30-13.00. Fri entré till arenan under hela konventet Folk och Kultur. Mer information om den konserten här! 

Antti Paalanen kombinerar den joviala dragspelskulturen med den intensiva pulsen i elektronisk dansmusik. Dragspelet har ju trots allt alltid varit ett instrument för att spela till dans.

Med Antti Paalanen är det likadant, bara lite råare. Eftersom Antti är ett metalfan sedan barnsben så lägger han till sin raspiga röst i ett mellanting mellan growl och Sibirisk strupsång. Allt det här kombinerat skapar en stämning som bäst kan beskrivas som en vikingafest i trans. Humor, spelglädje och en grym scenisk upplevelse.

Om du aldrig sett eller hört något liknande så är det inte förvånande, om du har det så vet du redan hur fantastisk en konsert med Antti Paalanen är.

MEDVERKANDE Antti Paalanen – dragspel & röst
FOTO Bart Heemskerk

BILJETT- OCH ABONNEMANGSINFORMATION

Abonnemang släpps den 7 december 2023, klockan 9:00.
Ordinarie pris 1250kr inklusive lunchmacka, kaffe och vaten.
Pensionär och/eller arbetssökande 750kr.

Lösa biljetter släpps den 10 januari 2024, klockan 9:00.
Ordinarie pris 250kr inklusive lunchmacka, kaffe och vatten.
Pensionär och/eller arbetssökande 150kr. 

Du köper din biljett eller abonnemang via denna sida under respektive konsert. Meddela eventuell specialkost/allergier i förväg via telefonnummer 016-10 55 75.

Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan. Biljettkassan är alltid öppen i samband med konserterna, då finns möjlighet att köpa biljett till säsongens alla evenemang. Ring 016-10 55 75 (vardagar mellan klockan 9.00-15.00) för mer information.

INFORMATION OM KONSERTERNA 

Konserterna startar klockan 12.00. På konsertdagen öppnas dörrarna klockan 11.00 för att kunna äta sin lunchmacka innan konserten. Vår foajékassa är alltid öppen i samband med evenemang, där finns det alltid möjlighet att köpa biljetter till alla våra evenemang i mån av plats.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Antti Paalanen

  • Längd: 1 tim
  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /