Finska 4:an

Finska 4:an är musikerna Åsa Karlberg, Anette Kumlin, Torbjörn Grass och Lauri Antila. De tar med sig sina egna personliga tolkningar av musik kopplat till Finland, liksom mötet mellan det finska och det svenska. Det blir en mycket fin musikalisk stund med musik från olika genrer. Och även om Finska 4:an absolut inte ger sig ut för att vara en tangoorkester så visst finns det alltid plats för en skön finsk tango.

Medverkande
Åsa Karlberg - flöjt
Anette Kumlin - oboe
Torbjörn Grass - gitarr
Lauri Antila - kontrabas

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 – 14.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten. Meddela om du är allergisk mot någon mat, när du bokar biljett. 

Nytt för hösten 2017 är att vi på grund av hårt biljettryck inte har möjlighet att ta några förbokningar av lunchkonsertsbiljetter. Du köper din biljett direkt via vår biljettkassa, varje tisdag mellan klockan 09.00-12.00, från och med den 29 augusti 2017. Eller direkt via vår hemsida, via respektive konsertsida.

Telefonnumret till vår biljettkassa är 0768-35 30 21. Dit kan du ringa om du har frågor om biljetter, få mer information om konserterna eller meddela eventuell specialkost. 

Sista minuten-biljetter Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

 

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera