Fulvios resa

Följ med Fulvio på en resa från Italien genom Europa till Sörmland, en resa som börjar i 1950-talet och en tid då de första arbetskraftsinvandrarna började komma till Sverige. Från medelhavsregionen tog man sin packning fylld med kära ägodelar, nya grönsaker, pasta och framför allt drömmar. Lyssna till den kalabriske sångaren Massimo Ferrante som tillsammans med musikerna tar med er på en resa som handlar om glädje, migration och om möten med nya kulturer och framför allt vacker musik.

Medverkande
Anette Kumlin - oboe
Åsa Karlberg - flöjt
Tina Muto - bas
Lutte Berg - gitarr
Massimo Ferrante - sång, gitarr

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 – 14.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten. Meddela om du är allergisk mot någon mat, när du bokar biljett. 

Nytt för hösten 2017 är att vi på grund av hårt biljettryck inte har möjlighet att ta några förbokningar av lunchkonsertsbiljetter. Du köper din biljett direkt via vår biljettkassa, varje tisdag mellan klockan 09.00-12.00, från och med den 29 augusti 2017. Eller direkt via vår hemsida, via respektive konsertsida.

Telefonnumret till vår biljettkassa är 0768-35 30 21. Dit kan du ringa om du har frågor om biljetter, få mer information om konserterna eller meddela eventuell specialkost. 

Sista minuten-biljetter Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

 

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera