Symbio

Stig in i en värld av musik och ljud som du aldrig har hört förut. Johannes och LarsEmil är två unga musiker som hyllats för sitt starka samspel, sin glödande energi och sin unika mix av modern folkmusik med influenser från pop och rock. Symbio visar att det enda som står i vägen för deras fantasi och kreativitet är de gränser som de själva sätter. Nu är det dags att öppna dessa gränser.

Medverkande
Johannes Geworkian Hellman - vevlira
LarsEmil Öjeberget - dragspel

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 – 14.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten. Meddela om du är allergisk mot någon mat, när du bokar biljett. 

Nytt för hösten 2017 är att vi på grund av hårt biljettryck inte har möjlighet att ta några förbokningar av lunchkonsertsbiljetter. Du köper din biljett direkt via vår biljettkassa, varje tisdag mellan klockan 09.00-12.00, från och med den 29 augusti 2017. Eller direkt via vår hemsida, via respektive konsertsida.

Telefonnumret till vår biljettkassa är 0768-35 30 21. Dit kan du ringa om du har frågor om biljetter, få mer information om konserterna eller meddela eventuell specialkost. 

Sista minuten-biljetter Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

 

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera