Trio Angels

- folklig, en jazzig och en klassisk, tack!

Musikerna i Trio Angels bjuder på en lugn och skön musikresa när de spelar härlig jazz, svängig folkmusik och klassiska pärlor i egna arrangemang och kompositioner. Det blir ett blandat program med musik av J.S Bach, Anna Berglund, Lisa Långbacka, Lisa Grotherus, Lars Gulin och många fler där igenkänningsgraden är hög, publikkontakten maximal och där musiken får tala för sig själv. Denna trio möttes första gången våren 2016 i en teateruppsättning hos Scenkonst Sörmland.

Medverkande
Lisa Grotherus - klarinett, basklarinett
Lisa Långbacka - dragspel
Åsa Karlberg - flöjt

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 – 14.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten. Meddela om du är allergisk mot någon mat, när du bokar biljett. 

Nytt för hösten 2017 är att vi på grund av hårt biljettryck inte har möjlighet att ta några förbokningar av lunchkonsertsbiljetter. Du köper din biljett direkt via vår biljettkassa, varje tisdag mellan klockan 09.00-12.00, från och med den 29 augusti 2017. Eller direkt via vår hemsida, via respektive konsertsida.

Telefonnumret till vår biljettkassa är 0768-35 30 21. Dit kan du ringa om du har frågor om biljetter, få mer information om konserterna eller meddela eventuell specialkost. 

Sista minuten-biljetter Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

 

 

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera