Albin och Fredrik hör bara Barbro Hörberg!

Denna konsert är slutsåld!

Äntligen kommer Albin Flinkas och Fredrik Meyer, från Klara Soppteater i Stockholm, tillbaka till Scenkonst Sörmlands lunchkonsertserie! Denna gång tolkar och återupptäcker de Barbro Hörberg, vars visor kastar sig mellan drastisk humor och vemodigt allvar. Det blir en humoristisk och välljudande upptäcktsresa i vispoeten Barbro Hörbergs rika diktning. Välkommen att uppleva passionerade möten på bilverkstaden, saknad på sommarön och ögon känsliga för grönt.

Medverkande
Albin Flinkas
Fredrik Meyer

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETT: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten.

OBSERVERA!
På grund av all byggnation i Munktellstaden så kommer vägen John Engellaus gata, framför våra lokaler, att vara avstängd tills vidare. För att ta sig till de p-platser som finns framför vårt hus kör ner via Arvid Olssons Gata. Gång- och cykeltrafik kommer kunna passera på entrésidan som vanligt!

Om du har problem att boka en biljett direkt här via vår websida kontakta oss gärna för hjälp, telefon 016-10 55 75.

Vår biljettkassa är öppen i samband med konserterna och då finns möjlighet att köpa biljett till alla lunchkonserter. Självklart kan du när som helst köpa din biljett direkt via denna hemsida, under respektive konsert hittar du biljettlänken.

För mer information om konserterna, biljetter, abonnemang eller för att meddela eventuell specialkost ring 016-10 55 75 (vardagar mellan kl 9.00-15.00).

Sista minuten-biljetter; Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

Foto Christian Hagward

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera