Barocka kvinnor

Årets residensensemble på Scenkonst Sörmland är Operabyrån, med två av Sveriges finaste barockmusiker: sopranen Christina Larsson Malmberg och barockviolinisten Catalina Langborn. Med ambitionen att bryta hierarkier på scenen och beröra på djupet lyfter de fram historiska kvinnor ur skuggorna.

Till denna lunchkonsert tar de med sig den globalt hyllade lutenisten Jonas Nordberg. Kom och lyssna till musik av de lysande tonsättarna Barbara Strozzi, Francesca Caccini, Isabella Leonarda, Antonia Bembo och Elisabeth Jacquet de la Guerre. Musiken varvas med berättelser ur deras dramatiska livsöden.

Medverkande
Christina Larsson Malmberg – sopran
Catalina Langborn – barockviolin
Jonas Nordberg – lutor

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETT: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten.

OBSERVERA!
På grund av all byggnation i Munktellstaden så kommer vägen John Engellaus gata, framför våra lokaler, att vara avstängd tills vidare. För att ta sig till de p-platser som finns framför vårt hus kör ner via Arvid Olssons Gata. Gång- och cykeltrafik kommer kunna passera på entrésidan som vanligt!

Om du har problem att boka en biljett direkt här via vår websida kontakta oss gärna för hjälp, telefon 016-10 55 75.

Vår biljettkassa är öppen i samband med konserterna och då finns möjlighet att köpa biljett till alla lunchkonserter. Självklart kan du när som helst köpa din biljett direkt via denna hemsida, under respektive konsert hittar du biljettlänken.

För mer information om konserterna, biljetter, abonnemang eller för att meddela eventuell specialkost ring 016-10 55 75 (vardagar mellan kl 9.00-15.00).

Sista minuten-biljetter; Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

Foto Elisabeth Ohlson Wallin

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera