IRIS Vocals

Nyligen hemkomna från en turné med Ane Brun landar vokalkvartetten IRIS Vocals hos oss. Till Scenkonst Sörmland tar de med sig ett program med allt från visa, folkmusik till pop- och alltid i egna arrangemang.

Kvartettens musicerande kännetecknas av vackra klanger och utvalda texter. Kom och lyssna till stämsång och nyskapande musik genom välkända – och mindre kända melodier. En konsert med IRIS Vocals ger alltid oväntade musikaliska dialoger och spännande växelverkan mellan dessa vokalissor.

Medverkande
Agnes Börsbo
Ida Hammarbacken
Amanda Ginsburg
Agnes Grahn

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 – 14.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten.

Om du har problem att boka en biljett direkt här via vår websida kontakta oss gärna för hjälp, telefon 016-10 55 75.

Vår biljettkassa kommer endast att vara öppen i samband med konserterna och då finns möjlighet att köpa biljett till alla lunchkonserter. Självklart kan du när som helst köpa din biljett direkt via denna hemsida, under respektive konsert hittar du biljettlänken. För mer information om konserterna, biljetter, abonnemang eller för att meddela eventuell specialkost ring 016-10 55 75 (vardagar mellan kl 9.00-15.00).

Sista minuten-biljetter Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

Foto Lovisa Englund

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera