Morango

Morango spelar skön brasiliansk musik. Kom och upplev den hyllade sångerskan Karolina Vucidolac, som turnerat i Sverige och Brasilien sen 1990-talet, och Finn Björnulfson som spelar i Håkan Hellströms band. Tobias Grim är gruppens gitarrist med en djup kärlek till brasilianska tongångar. Medlemmarna i Morango förenas i glädjen till musiken och tillsammans skapar de ett magiskt sväng!

Och namnet morango? Ja, det betyder jordgubbe på portugisiska och vad är väl mer passande på Alla hjärtans dag…

Medverkande
Karolina Vucidolac – sång
Finn Björnulfson – slagverk, sång
Tobias Grim – gitarr, sång

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 – 14.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten.

OBS! När du köper din biljett via vår hemsida är det viktigt att du på din dator har godkänt cookies för att kunna genomföra biljettköpet. Biljettköp via mobil eller surfplatta kan annars vara svåra att genomföra.

Vår biljettkassa kommer endast att vara öppen i samband med konserterna och då finns möjlighet att köpa biljett till alla lunchkonserter. Självklart kan du när som helst köpa din biljett direkt via denna hemsida, under respektive konsert hittar du biljettlänken. För mer information om konserterna, biljetter, abonnemang eller för att meddela eventuell specialkost ring 016-10 55 75 (vardagar mellan kl 9.00-15.00).

Våra abonnemang säljs ej via vår hemsida, utan endast i vår biljettkassa.

Sista minuten-biljetter Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

Foto Laury Ramirez

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera