En av Sveriges mest intressanta och framgångsrika pianister – det är den korta presentationen av Daniel Hormazábal. Han är en modern klassisk musiker verksam som solist och kammarmusiker. Vid sidan av den traditionella konsertformen strävar Daniel även efter att väcka den yngre generationens intresse för klassisk musik och har gjort flera produktioner där han på ett personligt sätt introducerat klassisk musik för en yngre publik, bland annat på Kungliga Operan i Stockholm. På Scenkonst Sörmlands fina Steinwayflygel tar han sig an spännande verk av Wolfgang Amadeus Mozart, Karol Szymanowski och Sergei Rachmaninov.

Medverkande
Daniel Hormazábal - piano

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00  (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETT: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten.

Om du har problem att boka en biljett direkt här via vår websida kontakta oss gärna för hjälp, telefon 016-10 55 75.

Vår biljettkassa är öppen i samband med konserterna och då finns möjlighet att köpa biljett till alla lunchkonserter. Självklart kan du när som helst köpa din biljett direkt via denna hemsida, under respektive konsert hittar du biljettlänken.

För mer information om konserterna, biljetter, abonnemang eller för att meddela eventuell specialkost ring 016-10 55 75 (vardagar mellan kl 9.00-15.00).

Sista minuten-biljetter; Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Fotograf Christian Moscoso