Information till vår publik med anledning av Coronaviruset!

På grund av rådande omständigheter avseende Coronaviruset, så har vi beslutat att ställa in resterande lunchkonserter för våren 2020.

Konserterna som berörs är;
1 april Duo Prokopiev-Davtyan
22 april WAO 
13 maj Sommarnattens lycka är min egen
3 juni Anna Gréta Sigurðardottir Trio

Scenkonst Sörmland erbjuder pengarna tillbaka eller tillgodokvitto för alla inställda evenemang som vi har sålt biljetter till.

OBS! Det kan ta några veckor innan återbetalda pengar dyker upp på ditt konto. Håll utkik på vår hemsida för aktuell information om inställda evenemang eller ring 016-10 55 75 om du har frågor.

Till dig som har köpt lösa biljetter på vår hemsida:
Mejla Skyddad adress eller ring 016-10 55 75.

Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning: Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer.

Till dig som har köpt lösa biljetter i vår biljettkassa på Scenkonst Sörmland:
Mejla Skyddad adress eller ring 016-10 55 75. Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning:

Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer. Vi behöver dessutom se biljetterna, en bild på dem eller ett kassakvitto.

Till dig med abonnemang till vårens lunchkonserter:
I första hand erbjuder vi ett tillgodokvitto till höstens lunchkonserter, du är då samtidigt garanterad ett nytt abonnemang. Men självklart kan du även välja att få pengar tillbaka för de konserter som blivit inställda, totalt 4 stycken.

Mejla Skyddad adress eller ring 016-10 55 75.

Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning: Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer.

_____________________

 

 

Välkommen till en vår med mycket lunchmusik, tillsammans med oss på Scenkonst Sörmland. Just dessa konserter framförs i våra lokaler på John Engellaus gata 3 i Munktellstaden i Eskilstuna. 

 

29 januari - Svensktoppshits
19 februari - Lutte Berg kvartett
11 mars - Den svenska näktergalen
1 april - Duo Prokopiev-Davtyan (inställd)
22 april - WAO (inställd)
13 maj - Sommarnattens lycka är min egen (inställd)
3 juni - Anna Gréta Sigurðardottir Trio (inställd)

TID: Lokalen öppnar klockan 11.00 (konsert ca klockan 12.00-13.00).

BILJETT: 120 kr inklusive lunchmacka, kaffe och vatten.

ABONNEMANG: 700 kr för alla 7 konserter.

Biljettinformation: Du köper din biljett via www.scenkonstsormland.se. Biljettkassan är alltid öppen i samband med konserterna, då finns möjlighet att köpa biljetter till säsongens alla evenemang. Ring 016-10 55 75 (vardagar klockan 9.00-15.00) för mer information.

Abonnemangsinformation: Abonnemang till nästkommande säsong säljs alltid i samband med säsongen sista konserttillfälle. Eventuella överblivna abonnemang säljs därefter i samband med biljettsläpp.

Meddela eventuell specialkost i förväg via telefonnummer 016-10 55 75. Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan.