Information till vår publik med anledning av Coronaviruset!

På grund av rådande omständigheter avseende Coronaviruset, så har vi beslutat att ställa in resterande lunchkonserter för våren 2020.

Konserterna som berörs är;
1 april Duo Prokopiev-Davtyan
22 april WAO 
13 maj Sommarnattens lycka är min egen
3 juni Anna Gréta Sigurðardottir Trio

Scenkonst Sörmland erbjuder pengarna tillbaka eller tillgodokvitto för alla inställda evenemang som vi har sålt biljetter till.

OBS! Det kan ta några veckor innan återbetalda pengar dyker upp på ditt konto. Håll utkik på vår hemsida för aktuell information om inställda evenemang eller ring 016-10 55 75 om du har frågor.

Till dig som har köpt lösa biljetter på vår hemsida: Mejla Skyddad adress eller ring 016-10 55 75.

Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning: Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer.

Till dig som har köpt lösa biljetter i vår biljettkassa på Scenkonst Sörmland: Mejla Skyddad adress eller ring 016-10 55 75. Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning:

Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer. Vi behöver dessutom se biljetterna, en bild på dem eller ett kassakvitto.

Till dig med abonnemang till vårens lunchkonserter: I första hand erbjuder vi ett tillgodokvitto till höstens lunchkonserter, du är då samtidigt garanterad ett nytt abonnemang. Men självklart kan du även välja att få pengar tillbaka för de konserter som blivit inställda, totalt 4 stycken.

Mejla Skyddad adress eller ring 016-10 55 75.

Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning: Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer.

_____________________

 

Vårens sista lunchkonsert är sommarens första konsert i Musik på Sörmländska Slott & Herresäten. Vi flygeln sitter Anna Gréta Sigurðardottir, en av årets Unga Svenska Solister och 2019-års Monica Zetterlund stipendiat. Jazzpianisten som trots sina unga år redan har spelat med stora delar av den svenska jazzeliten. Hon tar med sig två superfina musiker, dels trumslagaren Robert Mehmet Ikiz som är en av Sveriges mest anlitade jazzmusiker och fast medlem i Nils Landgrens Funk Unit. Samt den flitigt anlitade basisten, och 2018-års Monica Zetterlund stipendiat, Arvid Jullander. 

En fin konsert att hälsa sommarens intåg välkommen!

Medverkande
Anna Gréta Sigurðardottir - piano
Arvid Jullander - kontrabas
Robert Mehmet Ikiz - trummor

BILJETT 
120 kr inklusive lunchmacka, kaffe, vatten. Biljetter köps direkt via vår hemsida/respektive konsertsida.

INFORMATION
Biljettkassan är öppen i samband med konserterna, då finns möjlighet att köpa biljetter till alla lunchkonserter. Du kan alltid köpa din biljett direkt via denna hemsida. Meddela eventuell specialkost i förväg via telefonnummer 016-10 55 75. Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan.

Sista minuten-biljetter; vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Foto Magnus Andresen