En timme natt

- en ljus konsertupplevelse i mörkret!

Violasten Göran Fröst och gitarristen Jacob Kellermann presenterar En timme natt – en ljus konsertupplevelse i mörker. Med musik av bland andra Benjamin Britten, Arvo Pärt och Manuel de Falla, texter av Göran Fröst samt ljus, mörker och skulpturer av Alannah Robins har Fröst och Kellermann skapat en hoppfull berättelse om natten som förlösare för fantasi och kreativitet. Ni i publiken kommer att uppleva konserten mestadels i mörker och för musikerna är det förstås en utmaning att spela under sådana förhållanden. ”Det är något med natten och mörkret som frigör något hos oss människor. Förhoppningsvis får varje konsertbesökare tag i något i sig själva i mörkret och kan lyssna på ett annat sätt”, säger Göran Fröst själv om upplevelsen. Sedan är det förstås en konstnärlig utmaning att undersöka om det går att göra en konsert när man inte ser något, avslutar Fröst.

MEDVERKANDE
Göran Fröst – viola
Jacob Kellermann – gitarr
Rikard Borggård – soundscapes
Alannah Robins – skulptur
Etienne Glaser – textläsning

DESSA KONSERTEN OMFATTAS AV COVIDPASSKONTROLL – FÖRBERED GÄRNA DITT BESÖK SÅ ATT DU ENKELT KAN UPPVISA DITT COVIDPASS SAMT GILTIG LEGITIMATION VID ENTRÉN.

Varje lunchkonsert spelas två gånger. Konserterna äger rum klockan 10.00 och 13.00. På konsertdagen öppnas dörrarna klockan 9.15 och stängs 14.15. Med anledning av de rådande rekommendationerna, i relation till Covid-19, så kommer lunchmackan att skickas med respektive personen hem, som en åtgärd för att ytterligare minska kontaktytorna mellan de som är på plats.

BILJETTINFORMATION

TID Lokalen öppnar klockan 9.15

BILJETT 120 kr inklusive lunchmacka, kaffe och vatten

BILJETTINFORMATION Du köper din biljett via denna sida under respektive konsert. Biljettkassan är alltid öppen i samband med konserterna, då fi nns möjlighet att köpa biljett till säsongens alla evenemang. Ring 016-10 55 75 (vardagar mellan klockan 9.00-15.00) för mer information.

Meddela eventuell specialkost/allergier i förväg via telefonnummer 016-10 55 75. Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan.

Dela evenemanget i dina kanaler:

En timme natt

  • Tid: 2022-03-30 10:00
  • Plats: Scenkonst Sörmland, Eskilstuna
  • Entrépris: 120 SEK
  • Kategori: Musik

Fler speltillfällen:

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /