Funky Currywurst Brothers

Funky Currywurst Brothers är en dansk/österrikisk slagverksduo som består av Johannes Bohun och Peter Stavrum Nielsen.

Dessa två herrar har turnerat med den internationella slagverksshowen Stomp sedan 2001, men sedan många år tillbaka turnerar de också med sin egen show. Duon blandar energin och erfarenheterna från Stomp med spännande rytmisk koreografi och slapstick-humor för att skapa en musikgenre som de kallar ”Rhythm & Comedy”. Möt Johannes och Peter som spelar på allt som låter: plasthinkar, melodica, kalimba och inte minst bodypercussion. Gör dig redo för knasiga infall, koreografi för kontorsstolar och en massa svängigt slagverksmusicerande!

MEDVERKANDE
Peter Stavrum Nielsen – slagverk
Johannes Bohun – slagverk

DESSA KONSERTEN OMFATTAS AV COVIDPASSKONTROLL – FÖRBERED GÄRNA DITT BESÖK SÅ ATT DU ENKELT KAN UPPVISA DITT COVIDPASS SAMT GILTIG LEGITIMATION VID ENTRÉN.

Varje lunchkonsert spelas två gånger. Konserterna äger rum klockan 10.00 och 13.00. På konsertdagen öppnas dörrarna klockan 9.15 och stängs 14.15. Med anledning av de rådande rekommendationerna, i relation till Covid-19, så kommer lunchmackan att skickas med respektive personen hem, som en åtgärd för att ytterligare minska kontaktytorna mellan de som är på plats.

BILJETTINFORMATION

TID Lokalen öppnar klockan 9.15

BILJETT 120 kr inklusive lunchmacka, kaffe och vatten

BILJETTINFORMATION Du köper din biljett via denna sida under respektive konsert. Biljettkassan är alltid öppen i samband med konserterna, då fi nns möjlighet att köpa biljett till säsongens alla evenemang. Ring 016-10 55 75 (vardagar mellan klockan 9.00-15.00) för mer information.

Meddela eventuell specialkost/allergier i förväg via telefonnummer 016-10 55 75. Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Funky Currywurst Brothers

  • Tid: 2022-03-09 10:00
  • Plats: Scenkonst Sörmland, Eskilstuna
  • Entrépris: 120 SEK
  • Kategori: Musik

Fler speltillfällen:

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /