My Dear Companion

My Dear Companion

My Dear Companion, från Göteborg, inspireras av den trestämmiga sångtradition som hör old-time country och amerikansk bluegrass till, och inspireras av artister
som Dolly Parton, Carter Family och Emmylou Harris.

Sången har fullt fokus, där den får lov att vara ömsom en mjuk, varm smekning, ömsom ett knytnävslag rakt i hjärtat. Musiken är djupt innerlig och stundtals skör, men trions lekfulla, avslappnade, nästan busiga tolkningar av klassiker ger lyssnaren en bild av en kaxig änglakör som hänger i rökrutan för att skvallra och snacka skit. Med sin blandning av skönhet och riv sätter bandet sin unika prägel på en repertoar djupt rotad i den amerikanska södern.

MEDVERKANDE
Hannah Shermis - banjo, sång
Agnes Åhlund - cittra, sång
Lea-Marie Sittler - gitarr, sång

BILJETT- OCH ABONNEMANGSINFORMATION

Abonnemang släpps den 11 maj, klockan 9:00.
Ordinarie pris 1000kr inklusive lunchmacka, kaffe och vaten.
Pensionär och/eller arbetssökande 600kr.

Lösa biljetter släpps den 17 augusti, klockan 9:00.
Ordinarie pris 250kr inklusive lunchmacka, kaffe och vatten.
Pensionär och/eller arbetssökande 150kr. 

Du köper din biljett eller abonnemang via denna sida under respektive konsert. Meddela eventuell specialkost/allergier i förväg via telefonnummer 016-10 55 75.

Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan. Biljettkassan är alltid öppen i samband med konserterna, då finns möjlighet att köpa biljett till säsongens alla evenemang. Ring 016-10 55 75 (vardagar mellan klockan 9.00-15.00) för mer information.

INFORMATION OM KONSERTERNA 

Konserterna startar klockan 12.00. På konsertdagen öppnas dörrarna klockan 11.00 för att kunna äta sin lunchmacka innan konserten. Vår foajékassa är alltid öppen i samband med evenemang, där finns det alltid möjlighet att köpa biljetter till alla våra evenemang i mån av plats.

Dela evenemanget i dina kanaler:

My Dear Companion

  • Längd: 1 tim
  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /