Sväng

Fyra finska män som spelar munspel, på ett sätt ni aldrig har hört förut!

Sväng gjorde total succé när de sommaren 2019 besökte Sörmland och vi är väldigt glada att de kommer tillbaka. Musiken är en mix av olika musikstilar - allt med ett väldigt starkt sväng och en stor portion fi nsk humor. Eller som Songline Magazine skrivit: It’s weird as hell, and quite brilliant. De är lika hemma i den amerikanska bluesen som i smäktande fi nsk-slavisk musik med en doft av krigsåren, balkanmusik, Frederic Chopin eller Jean Sibelius. Sväng grundades på Sibeliusakademin i Helsingfors, och efter turnéer i mer än 25 länder världen över har nu turen kommit till Sörmland! Kvartetten är världens enda grupp i sitt slag; ett levande, smort maskineri där den röda tråden är fullständigt intakt trots att repertoaren på pappret kanske verkar spretig. Kvartetten vann pris som Årets Artist 2018 vid finska Ethnogalan.

MEDVERKANDE
Eero Turkka – kromatiskt- och diatoniskt munspel
Eero Grundström – kromatiskt- och diatoniskt munspel
Jouko Kyhälä – ackord-, kromatiskt- och diatoniskt munspel
Pasi Leino - basmunspel

DESSA KONSERTEN OMFATTAS AV COVIDPASSKONTROLL – FÖRBERED GÄRNA DITT BESÖK SÅ ATT DU ENKELT KAN UPPVISA DITT COVIDPASS SAMT GILTIG LEGITIMATION VID ENTRÉN.

Varje lunchkonsert spelas två gånger. Konserterna äger rum klockan 10.00 och 13.00. På konsertdagen öppnas dörrarna klockan 9.15 och stängs 14.15. Med anledning av de rådande rekommendationerna, i relation till Covid-19, så kommer lunchmackan att skickas med respektive personen hem, som en åtgärd för att ytterligare minska kontaktytorna mellan de som är på plats.

BILJETTINFORMATION

TID Lokalen öppnar klockan 9.15

BILJETT 120 kr inklusive lunchmacka, kaffe och vatten

BILJETTINFORMATION Du köper din biljett via denna sida under respektive konsert. Biljettkassan är alltid öppen i samband med konserterna, då fi nns möjlighet att köpa biljett till säsongens alla evenemang. Ring 016-10 55 75 (vardagar mellan klockan 9.00-15.00) för mer information.

Meddela eventuell specialkost/allergier i förväg via telefonnummer 016-10 55 75. Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Sväng

  • Tid: 2022-04-20 10:00
  • Plats: Scenkonst Sörmland, Eskilstuna
  • Entrépris: 120 SEK
  • Kategori: Musik

Fler speltillfällen:

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /