Covid-19

Scenkonst Sörmland följer dagligen Region Sörmlands, svenska statens och Folkhälsomyndighetens uppdateringar och rekommendationer.

Hantering av nya restriktioner med anledning av Covid-19
Scenkonst Sörmlands evenemang, i egna lokaler på John Engellaus gata 3 i Eskilstuna, genomförs utan krav på covidpass då publikantalet begränsas till max 100 personer.  Vi fortsätter att vara försiktiga och vi genomför våra evenemang på ett säkert sätt genom att publiken ombeds hålla avstånd, tvätta händerna och att inte delta om man är sjuk eller har en familjemedlem som är sjuk. 

Angående ditt besök på Scenkonst Sörmland

Angående Coronaviruset och ditt besök här hos oss på Scenkonst Sörmland i Eskilstuna. Vi är alltid noga med handhygienen hos oss på Scenkonst Sörmland, och vill be er besökare att också vara det. På våra offentliga toaletter finns tvål och vatten tillgängligt så att vi alla kan vara noga med handhygienen. 

Som en åtgärd, om du känner dig sjuk i luftväg- och influensaliknande symtom, vill vi be dig om att stanna hemma. Kontakta gärna Scenkonst Sörmland för vidare hantering av din redan köpta biljett!

Kontaktuppgifter till Scenkonst Sörmland enligt nedan!

Telefon 016-10 55 75
Email info.scenkonstsormland@regionsormland.se 

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /