Scenkonst Sörmland följer dagligen Region Sörmlands, svenska statens och Folkhälsomyndighetens uppdateringar och rekommendationer, och om dessa skulle ändras kommer berörd publik att få information.

Scenkonst Sörmland jobbar löpande med detta och så fort vi har någon ny information så lägger vi ut det på denna sida. Skulle myndigheternas bedömning ändras har vi beredskap för att agera utifrån eventuellt nya direktiv.

Information till vår publik med anledning av Coronaviruset!

2020-04-02

Idag beslutades att dans- och musikföreställningen Go Sörmland, Go! ställs in. Har du köpt biljet till någon av nedan föreställningar, kontaka spelplatsen direkt för hantering av din biljett.

16 maj - Strängnäs
17-18 maj - Gnesta
19 maj - Trosa
20 maj - Nyköping

 _____________________________

Scenkonst Sörmland erbjuder pengarna tillbaka eller tillgodokvitto för alla inställda evenemang som vi har sålt biljetter till. Just nu är dessa evenemang inställda;

Teaterföreställningen Fly me to the moon
1 april – Turbinen/Perrongen, Katrineholm
2 april – Scenkonst Sörmland, Eskilstuna
3 april – Scenkonst Sörmland, Eskilstuna

Lunchkonserter på Scenkonst Sörmland, Eskilstuna
1 april – Duo Prokopiev-Davtyan
22 april - WAO
13 maj - Sommarnattens lycka är min egen
3 juni - Anna Gréta Sigurðardottir Trio

OBS! Det kan ta några veckor innan återbetalda pengar dyker upp på ditt konto. Håll utkik på vår hemsida för aktuell information om inställda evenemang eller ring 016-10 55 75 om du har frågor.

Till dig som har köpt lösa biljetter på vår hemsida: 
Mejla Skyddad adress eller ring telefonnummer 016-10 55 75.

Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning:
Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer.

Till dig som har köpt lösa biljetter i vår biljettkassa på Scenkonst Sörmland:
Ring telefonnummer 016-10 55 75. Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning:

Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer.
Vi behöver dessutom se biljetterna, en bild på dem eller ett kassakvitto.

Till dig med abonnemang till vårens lunchkonserter:
I första hand erbjuder vi ett tillgodokvitto till höstens lunchkonserter, du är då samtidigt garanterad ett nytt abonnemang. Men självklart kan du även välja att få pengar tillbaka för de konserter som blivit inställda, totalt 4 stycken.

Mejla Skyddad adress eller ring 016-10 55 75.

Vi behöver följande uppgifter för att kunna göra en återbetalning: Namn, fullständig adress, personnummer samt ett plusgiro-/bankgiro-/bankkontonummer.

 _____________________________

2020-03-19.
På grund av rådande omständigheter avseende Coronaviruset, så har ytterligare beslut tagits. Under dagen har vi beslutat att ställa in alla resterande teaterföreställningar av Fly me to the moon. Vi har också tagit beslutet att ställa in lunchkonserterna den 1 april med Duo Prokopiev-Davtyan samt 22 april med WAO.

Även World Piano Day, den 28 mars, är inställd.

Mer information kommer inom kort kring eventuella återköp av redan köpta biljetter till de evenemang där Scenkonst Sörmland är arrangör.

 _____________________________

2020-03-17.
På grund av rådande omständigheter avseende Coronaviruset och vår omsorg om våra äldre har vi på Scenkonst Sörmland beslutat att ställa in alla konserter som återstår för Musik i Vård och Äldreomsorgen, våren 2020. Detta betyder att produktionerna Trio X samt Sommarnattens lycka är min egen utgår!

 _____________________________

2020-03-10.
Angående Coronaviruset och ditt besök här hos oss på Scenkonst Sörmland i Eskilstuna. Vi är alltid noga med handhygienen hos oss på Scenkonst Sörmland, och vill be er besökare att också vara det. På våra offentliga toaletter finns tvål och vatten tillgängligt så att vi alla kan vara noga med handhygienen. 

Som en åtgärd, om du känner dig sjuk i luftväg- och influensaliknande symtom, vill vi be dig om att stanna hemma. Kontakta isåfall gärna Scenkonst Sörmland för vidare hantering av din redan köpta biljett!

Kontaktuppgifter till Scenkonst Sörmland enligt nedan!

Telefon 016-10 55 75
Email Skyddad adress