Scenkonst Sörmlands logotyp som är en grafisk bild av en näckros och namnet på verksamheten.

Aktuell information om våra arrangemang

Från och med den 18 december 2020 så införde regeringen och Folkhälsomyndigheten nya restriktioner i landet för att minska smittspridningen. Råden gäller fortfarande och

Det finns även digitalt kultur att ta del av, som är inspelat under året. Vill du ha en lista med det som Scenkonst Sörmland kan erbjuda så klickar du här! Välkomna att ta del av musik, dans, teater och film digitalt!
 

Scenkonst Sörmlands hemsida är uppdaterad med arrangemang för 2021. Var noga med att hålla dig informerad då nya rekommendationer, råd och förhållningsätt kan komma att införas snabbt. Alla våra arrangemang har en reservation för ändringar.

Är du osäker på något?

Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida. 

Kontaktuppgifter till Scenkonst Sörmland enligt nedan!
Telefon 016-10 55 75
Email info.scenkonstsormland@regionsormland.se 

 

HANTERING AV ÅTERKÖP AV BILJETTER

Har du köpt biljett till någon av ovan konserter eller föreställningar så är det respektive arrangör som hanterar eventuella återköp osv. För biljetter som är köpta för konserter och föreställningar som skulle genomföras på Scenkonst Sörmland i Eskilstuna gäller följande: 
 

Om du köpt biljett på vår hemsida sker återbetalningen via Klarna. Det kan ta ett par veckor innan du ser pengarna på ditt konto. Om du har köpt biljett i vår biljettkassa, vänligen ring 016-10 55 75 eller e-posta info.scenkonstsormland@regionsormland.se

-----------------------------------------------
 
Uppdateringar eller nya restriktioner, som påverkar våra arrangemang, kan komma att införas snabbt.
 
Håll utkik via vår webbsida eller via vår Facebooksida för den senaste informationen.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /