Macbeth Loop

Macbeth Loop är ett pilotprojekt av duon Magdi Beky Winnerstam och Dag Andersson. De vill med detta projekt komma nära både den fysiskt närvarande publiken och de där hemma framför datorn. Genom det specialskrivna manuset ska det skapas en spänning mellan de olika rummen och de olika publikerna.

Lady Macbeh och hennes man har intagit kungahuset. Banqou är mördad av sin bästa vän och sprider giftiga drapor om sveket omkring sig.  Du och andra VIP-personligheter är bjudna till den stundande banketten i Stora Salen. Men vem är du? Tillhör du den innersta kretsen som får följa med kungaparet upp i logen och bevittna kampen om makten innifrån? Eller är du den som gärna blir bjuden på magnifik underhållning i stora salen och helst slipper för mycket detaljer? Paret Macbeth välkomnar er alla och Banquo behöver varenda vittne, även dig där hemma i soffan. 

Vår verklighet omskapas ständigt genom de cirkulerande berättelserna i media och de inflytelserika verkar kunna skapa de berättelser de själva vill ha. Var står vi nu? I ljuset av de senaste årens politiska utveckling i stormakter som Ryssland och USA vill duon skapa erfarenhet av spelet bakom kulisserna. 

Föreställningen kommer att streamas men det kommer även att finnas ett begränsat antal biljetter. Mer information kommer inom kort. 

 

 

MEDVERKANDE
Macbeth - Dag Andersson
Lady Macbeth - Magdi Beky Winnerstam
Banquo - Lars Bethke
Häxan - David Carmel

TEMA & MANUS Magdi Beky Winnerstam
SCEN - OCH VIDEOKONCEPT Dag Andersson
REGI Magdi & Dag

En Terrastella produktion med stöd av KUR, Scenkonst Sörmland och Eskilstuna Kommun. 

Dela evenemanget i dina kanaler:

Macbeth Loop

  • Tid: 2021-10-09 19:00
  • Plats: Online (streaming) och Lokomotivet, Eskilstuna
  • Kategori: Dans, Musik, Teater

Fler speltillfällen:

fre 8 okt 2021, 19:00 - 20:00

Online (streaming) och Lokomotivet, Eskilstuna


Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /