Imagine Sörmland

Imagine Sörmland

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

För många unga musiker är det självklart att lägga upp sin musik på nätet, men inte alla har provat på att stå på en riktig scen och framföra sin musik live. Det får du göra i Imagine. Dessutom får du professionell och konstruktiv kritik från en jury och du kommer att träffa på och lära känna andra unga musiker. Oavsett vilken musikstil du brinner för är Imagine stället för dig.

VINNARE I IMAGINE SÖRMLAND 2024

Theo ”Joans” Thunström är en 18-årig musiker och skådespelare från Eskilstuna. Musiken har funnits i Theos liv så länge han kan minnas och han har hunnit göra såväl TV som teater och musikal.

Detta är Theos tredje år i Imagine men både första gången han står ensam på scenen, och första gången i Riksfinal.

Framträdandet består främst av låtar som handlar om hjärtesorg, och publiken kommer bjudas såväl egenskrivna låtar som covers.

Theo kommer att tävla, och representera Sörmland, i riksfinalen av Imagine Sweden i Uppsala den 9-11 maj, 2024.

Fotograf Therés Stephansdotter Björk

FINALER

REGIONFINAL
Den 24 mars klockan 15.00 går regionfinalen för första gången av stapeln i Vingåker. Samtliga anmälda bidrag kommer då att spela. Varje grupp har 10 minuter på scenen. Fri entré.

Medarrangör är Kulturskolan i Vingåker och Vingåkers kommun. 

RIKSFINAL
Den 9-11 maj i Uppsala. Dit åker vinnare från landets Imagine regionfinaler. Imagine Sweden Riksfinal äger rum på UKK i Uppsala!
Spelningar sker mellan den 9-10 maj och galafinal med prisutdelning genomförs den 11 maj. 

Arrangör för riksfinalen är Musik i Uppland. 

ÖVRIG INFORMATION

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

KONTAKTINFORMATION

Jenny Magnusson, telefon 0702-914 750
jenny@dizzyduck.se

Alfred Magnusson, telefon 0705-46 73 90
alfred@dizzyduck.se

 

Dela evenemanget i dina kanaler:

Imagine Sörmland

  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /