Teater

Vi på Scenkonst Sörmland ser musik, dans och teater som en viktig del av samhället och dess utveckling, både som professionella konstarter och som individens uttryck.

Vi vill erbjuda vår publik hög scenisk kvalitet där mötet med publiken är i centrum. Vi tror på teaterns styrka att roa och oroa. Den kan få oss att reflektera över oss själva och vår omvärld för att vidga vyer och väcka engagemang. De flesta av våra teaterföreställningar kombinerar teater och musik till en helhet; musikteater.

Aktuellt

En av Jane Austens mest älskade romaner Stolthet och fördom - eller The Story of Mr Darcy, Mr Bingley, Mr Wickham, Mr Collins & Mr Bennet kommer till liv på scenen i en ny och spännande tappning. Föreställningen är ett gästspel i Sörmland av Teater Halland. Spelas den 2 maj på Lokomotivet i Eskilstuna.

Scenkonst Sörmland erbjuder också ett stort utbud av teaterföreställningar i skolorna som ingår i Sörmlandsmodellen. Den garanterar att alla barn och unga i Sörmland mellan 5-15 år får uppleva professionell scenkonst en gång per termin.

De som arbetar med Scenkonst Sörmlands teaterprogram är Yvonne Granath och Rebecka Melin.

Bild från Stolthet och fördom, Teater Halland.  

Kommande evenemang

Datum och tid Evenemang Plats Biljett
2022-05-02 19:00 Stolthet och fördom Eskilstuna Info

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /