Tillgänglighetsredogörelse

Vi vill uppnå så god tillgänglighet som möjligt. Här beskriver vi vilka brister det finns i tillgänglighet på scenkonstsormland.se

Vi strävar efter att Scenkonst Sörmlands webbplats ska kunna uppfattas, hanteras och förstås av alla dess användare, oavsett till exempel funktionsnedsättningar och oberoende av vilka hjälpmedel du använder.

Vi ska åtminstone uppnå grundläggande tillgänglighet genom att följa WCAG 2.1 på nivå AA. Här beskriver vi vilka brister det finns i tillgänglighet på scenkonstsormland.se. Här får du också information om hur du kan kontakta oss om du upptäcker brister.

Brister i tillgänglighet

Rubriksättning
Vi ser just nu över allt innehåll på denna webbplats i relation till rubriksättningar.

Bildmaterial
Kontraster i bilder är viktigt, vi är medvetna om att några av de bilder vi använder på vissa sidor inte håller de kontraster som behövs. Vissa sidor som skall ha bildmaterial har inga bilder inlagda än pga av dålig bildkvalitet. 

Webbplats med tredjepartslösningar
Scenkonst Sörmland är en organisations som arbetar med många utomstående aktörer och arrangörer. Vi är därför beroende av fristående webblösningar som de tillhandahåller för till exempel biljettförsäljning till evemang som vi producerar. De har bland annat inte talande webb, och anpassat format för olika typer av enheter. 

Om du upplever hinder?

Kontaka oss gärna om du upplever hinder i att ta del av vår digitala service via denna webbplats. Eller om du upptäcker andra brister. Du kontaktar oss lättas via info.scenkonstsormland@regionsormland.se 

Utvärderingsmetod

Självskattning. 

Kontakta tillsynsmyndigheten

Du kan vända dig direkt till Myndigheten för digitalförvaltning (DIGG) om du inte är nöjd med hur vi uppfyller kraven på tillgänglighet. 

 

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /