Duo Härenstam/Weurlander

Duo Härenstam/Weurlander

Midnattssånger är ett virtuost kammarmusikprogram med, Duo Härenstam/Weurlander, två av Sveriges främsta kammarmusiker.

Den 8 maj framför de en lunchkonsert på Scenkonst Sörmland!

Musiken tar sin inspiration av natten och programmet utmanar gränserna för vad kammarmusik kan vara. Så förutom kompositörer som Philip Glass, Astor Piazzolla, Albert Schnelzer och Wolfgang Amadeus Mozart får vi även Thelonious Monk, Duke Ellington och Pat Metheny.

Minna föddes och växte upp i Finland men musiken förde henne till Sverige. Hon anses idag som en av Europas främsta accordeonister och arbetar med symfoniorkestrar, stråkkvartetter och teatrar i stora delar av världen.

David har efter en Advanced Diploma för Professor John Mills spelat in och medverkat på en lång rad internationellt framgångsrika skivor. Han är också konstnärlig ledare för två kammarmusikfestivaler och har turnerat som solist och kammarmusiker i Australien, Kina och Europa. 

MEDVERKANDE
David Härenstam – gitarr
Minna Weurlander – accordeon

FOTO Mårten Levin

BILJETT- OCH ABONNEMANGSINFORMATION

Abonnemang släpps den 7 december 2023, klockan 9:00.
Ordinarie pris 1250kr inklusive lunchmacka, kaffe och vaten.
Pensionär och/eller arbetssökande 750kr.

Lösa biljetter släpps den 10 januari 2024, klockan 9:00.
Ordinarie pris 250kr inklusive lunchmacka, kaffe och vatten.
Pensionär och/eller arbetssökande 150kr. 

Du köper din biljett eller abonnemang via denna sida under respektive konsert. Meddela eventuell specialkost/allergier i förväg via telefonnummer 016-10 55 75.

Är du rullstolsburen, kontakta oss efter ditt biljettköp via numret ovan. Biljettkassan är alltid öppen i samband med konserterna, då finns möjlighet att köpa biljett till säsongens alla evenemang. Ring 016-10 55 75 (vardagar mellan klockan 9.00-15.00) för mer information.

INFORMATION OM KONSERTERNA 

Konserterna startar klockan 12.00. På konsertdagen öppnas dörrarna klockan 11.00 för att kunna äta sin lunchmacka innan konserten. Vår foajékassa är alltid öppen i samband med evenemang, där finns det alltid möjlighet att köpa biljetter till alla våra evenemang i mån av plats.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Duo Härenstam/Weurlander

  • Tid: 2024-05-08 12:00
  • Längd: 60 min
  • Plats: Scenkonst Sörmland, Eskilstuna
  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /