Amelia Jakobsson

Amelia Jakobsson

Amelia bjuder in er att följa med på en musikalisk resa där vi letar oss fram på kärlekens lockande, men ofta krokiga, stigar.

Datum & Biljetter

Ni får höra hus passion, förälskelse, besvikelse och acceptans beskrivits av några av de absolut främsta romanskompositörerna som levde och verkande under 1800 och 1900-talet. Musik av bland annat Alma Mahler, Richard Strauss, Francis Poulenc, Ture Rangström och Edward Grieg. 

Amelia Jakobsson började sin musikaliska bana som cellist. Efter examen följde en framgångsrik karriär som vinnare och pristagare i flera nationella och internationella tävlingar. Efter att hon etablerat sig som yrkescellist påbörjade Amelia sina sångstudier, först vid Musikhögskolan i Malmö och senare vid Operahögskolan i Stockholm. Sedan sin Diplomkonsert har Amelia varit engagerad sopransolist med orkestrar i Sverige, Finland och Italien.

Karin Haglund är etablerad som en av Sveriges mest mångsidiga och eftertraktade pianister och har turnerat i Europa, USA och Sydamerika.

BILJETTINFORMATION 

Konserten den 24 augusti arrangeras av Björnlunda kammarmusikförening. Biljetter förbokas via telefonnummer 0704-718 536. Biljettpris 250kr, för medlem 200kr och under 18 år gratis.

  • Längd: 2tim inkl paus

Datum & Biljetter


lör 24 aug 2024, 18:00 - 20:00

Elghammars slott, Stjärnhov


MEDVERKANDE

Amelia Jakobsson - sopran

Karin Haglund - piano

Dela evenemanget i dina kanaler:

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /