Gigambitus

Gigambitus

En ukuleles och en kontrabas vedermödor! En familjekonsert som är ett riktigt lyckopiller!

I skuggan av stränginstrumentsfamiljens stjärnor, gitarren och fiolen, hittar vi två stränginstrument som också är värda att se och höras!

Mellan symfoniorkesterns jätte och dess lilla kusen från öarna i Still Havet är avståndet verkligen enormt; men måste vi vara lika för att komma överens? Absolut inte?

Tillsammans är Mathias Chanon-Varreau och Julien Moneret inte bara roliga; hela känsloskalan ligger nära till hands. Denna osannolika duo kommer med en repertoar färgad av flera influenser från västerländsk klassisk musik till romsk jazzmusik, och till och med några låtar genom vilket ett redje instrument smyger sig rätt mellan de andra två; rösten.

Gigambtus smittande spelglädje och fantastiska förmåga att locka till skratt utan att använda ord kommer att glädja och inspiera hela familjen. Att de också är otroligt spelskickliga inte bara på sina egna, utan också på varandra instrument, gör inte konserten mindre rolig!

BILJETTINFORMATION 

Konserten den 24 maj arrangeras av Vilans nya byggnadsförening UPA. Biljetter bokas via Madelene W Feldt, telefon 070-690 59 43. Biljett pris 200kr. 

Konserten den 25 maj arrangeras av Byalaget kreativa Läppe. BIljetter köps på plats på konsertdagen. Pris 250kr då inkluderar det enklare förtäring.

Konserten den 26 maj arrangeras av Häradsortens bygdegårdsförening. Biljetter säljs via e-postadressen harads.hbf@gmail.com Pris 200kr. 

Dela evenemanget i dina kanaler:

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /